Terug

Volg Shownieuws

ZIEN: Zo ziet de droomvilla van Romee Strijd eruit

Nieuws

26 okt 2022, 13:38

Romee Strijd (27) en haar verloofde Laurens van Leeuwen, woonde in prachtige appartementen in New York en Amsterdam, maar vanaf nu wonen ze in hun droomvilla in Pijnacker.

Topmodel Romee Strijd is momenteel in verwachting van haar tweede kindje, samen met Laurens heeft ze al een dochtertje genaamd Mint. In een nieuwe video op YouTube nemen Romee en Laurens hun volgers mee door hun gloednieuwe huis in Pijnacker. Zo begint het model de vlog met: "Welkom bij onze langverwachte hometour. We zijn eindelijk klaar met ons huis. We zijn er klaar voor om jullie ons huis te laten zien, dus laten we naar binnen gaan." Bekijk de huistour bovenaan dit artikel.

Eerder werd Romee Strijd ten huwelijk gevraagd. Op het topje van een berg in de Zwitserse alpen. Het koppel trouwde in 2018 al 'om praktische redenen', zie video hierondermaar van een groots huwelijksaanzoek kwam het tot nu toe nog niet. Wanneer het trouwfeest zal plaatsvinden, is nog niet bekend.

Romee Strijd over huwelijksaanzoek
0:27
Romee Strijd over huwelijksaanzoek

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.