Terug

Volg Shownieuws

ZIEN: Zo ziet het zoontje van Kim Feenstra eruit

Nieuws

29 mrt 2022, 13:29

Kim Feenstra heeft een bijzondere fotoshoot gedaan met haar zoontje Brooklyn. Voor het blad van Chantal Janzen staat ze met hem op de cover en voor het eerst laat ze ook zijn gezicht zien, vertelt ze in bovenstaande video.

Het model heeft met Brooklyn geposeerd voor de nieuwe &C's Oh Baby! Special waarin ze ook uitgebreid praat over het heftige traject om zwanger te worden. Over het afschermen van het gezicht van haar zoontje zegt ze onder meer: "Het internet is een gekke plek. Je hoort de raarste verhalen over pedofielen en kinderontvoerders, dat ze door social media precies weten waar het kind is op wie ze het hebben gemunt." Voor Chantals blad maakt ze nu dus een uitzondering:

Kim was eerder al openhartig over het feit dat ze niet op de natuurlijke manier zwanger kon worden. Het is haar en haar vriend Stanley gelukt dankzij ivf-behandelingen. Haar zwangerschap maakte ze op een heel bijzondere manier bekend, zo is in de video hieronder te zien.

Kim Feenstra zwanger van eerste kindje
1:02
Kim Feenstra zwanger van eerste kindje

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.