Terug

Volg Shownieuws

ZO rijk is de nieuwe vlam van Leontine Ruiters

Nieuws

4 okt 2022, 23:16

Er is een nieuwe man in het leven van Leontine Ruiters, die haar momenteel heel gelukkig maakt. Haar management heeft bevestigd dat ze het erg gezellig heeft met ondernemer en multimiljonair John Huiberts. Maar hoe rijk is hij eigenlijk?

De 51-jarige Huiberts uit Waalwijk maakte dit jaar zijn debuut in de Quote 500. Hij staat op plek 383 met een geschat vermogen op 140 miljoen. In 2018 won hij zelfs de entrepreneurprijs van het jaar. Alles over Leontine en haar nieuwe liefde zie je in de video bovenaan deze pagina.

Hoe Huiberts aan dit vermogen komt en wat hij het liefst doet met zijn centen is te zien in de video hieronder.

Dit is de nieuwe vlam van Leontine Ruiters
1:37
Dit is de nieuwe vlam van Leontine Ruiters

Seksueel grensoverschrijdend gedrag

Leontine liet in februari na lange tijd weer van zich horen op sociale media. Ze had een mediapauze ingelast na een aangifte van seksueel grensoverschrijdend gedrag aan het adres van haar ex-man Marco Borsato. Half december werd er door een op dat moment 22-jarige vrouw aangifte van "onzedelijke betastingen" gedaan tegen Marco. De vrouw zei vanaf haar vijftiende te zijn misbruikt door de zanger.

Leontine, met wie de zanger op dat moment na een relatiebreuk net weer samen was, heeft geen officiële reactie gegeven op de gebeurtenissen. Wel liet haar manager toen aan RTL Boulevard weten dat zij "erg aangeslagen" was, niet ging reageren en voorlopig een pauze in zou lassen op Instagram. Half januari volgden er via het onlineprogramma BOOS van BNNVARA meer beschuldigingen aan het adres van Marco Borsato. Hij zou in zijn functie als coach bij The voice of Holland en The Voice Kids verscheidene kandidates en medewerkers hebben betast.

BOOS The Voice-schandaal: De aantijgingen tegen Marco Borsato
2:32
BOOS The Voice-schandaal: De aantijgingen tegen Marco Borsato

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.