Terug

Volg Shownieuws

Zwangere vriendin Thomas Berge deelt zorgen

Nieuws

19 okt 2022, 14:13

Elianne Zweipfenning en zanger Thomas Berge, echte naam Chiel Ottink maakten onlangs bekend samen een baby te verwachten. In een Instagram story deelt Elianne haar zorgen.

Elianne plaatste een foto van haarzelf waarop ze trots haar babybuik showt. Een bijzondere foto want hij is gemaakt door haar liefde Thomas Berge, die vorig seizoen meedeed aan Het Perfecte Plaatje. Eerder showde ze ook al haar 'babybelly', dat is te zien in de video bovenaan de pagina.

Ondanks dat Elianne erg gelukkig is spreekt ze in de Instagram story haar zorgen uit: "Hoe gaan we het allemaal regelen qua tijd, qua verdeling van werk, hoe gaat onze relatie veranderen zodra de kleine er is?" Gelukkig helpt Thomas Berge haar hierbij: "Alles komt goed".

Voor Thomas wordt het zijn tweede kindje, hij heeft uit een eerdere relatie met Myrthe Mylius al een zoon Jack. In Juli werd bekend dat Thomas en Elianne een kindje verwachten. Zie de video hieronder.

Thomas Berge en Elianne zwanger
1:12
Thomas Berge en Elianne zwanger

Inmiddels is het geslacht van de baby ook al bekend, zie de video hieronder.

Thomas Berge en Elianne onthullen geslacht baby
0:18
Thomas Berge en Elianne onthullen geslacht baby

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.