Terug

Volg Shownieuws

BOOS (Tim Hofman) ontmaskert EOTB-Jørney Hendrikx: 'oplichting'

BOOS (Tim Hofman) ontmaskert EOTB-Jørney Hendrikx: 'oplichting'

Nieuws

19 aug 2022, 21:47

Tim Hofman heeft voor zijn succesvolle YouTube-serie BOOS de voormalig Ex On The Beach-deelneemster Jørney Hendrikx ontmaskerd. De realityster zou zich schuldig maken aan 'oplichtingspraktijken'.

Jørney promoot op social media een 'afslankcrème': Caloburn. Het is echter nooit wetenschappelijk bewezen dat je door het gebruik hiervan daadwerkelijk zou afvallen, een causaal verband ontbreekt dan ook. Als je de crème gebruikt en wél bent afgevallen, zou dit kunnen berusten op toeval. De crème zou hooguit wat vocht verminderend kunnen werken, aldus Dermatoloog Tjinta Brinkhuizen, dokter in het Catharinaziekenhuis in Eindhoven en MUMC + in Maastricht.

Odim

Jørney ontmoette haar vriend Odim tijdens het programma Ex On The Beach. Het stel bleef bij elkaar en kreeg een kindje, maar dit geluk werd al snel overschaduwd door ruzie. De twee namen een tijdje afstand van elkaar. Meer hierover bekijk je in de video bovenaan de pagina. Nadien zou er zelfs sprake zijn geweest van fysiek geweld tussen de twee.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.