Terug

Volg Shownieuws

Deze B&B Vol Liefde-kandidaat wordt volledig afgemaakt

Nieuws

13 juli 2022, 12:21

In de B&B Vol Liefde-aflevering van dinsdag was te zien dat Hans een nieuwe kandidaat verwelkomde. De excentrieke Desiree is de kijkers thuis niet ontgaan. Het ziet ernaar uit dat veel kijkers moeite hebben met de komst van de opvallende vrouw.

Desiree is op Twitter ook niet gespaard gebleven. Vanaf de eerste ontmoeting tussen Hans en Desiree stroomde de berichten over de vrouw binnen op het social mediaplatform.

Toch zijn er ook een aantal kijkers die nu al fan zijn van de vrouw.

En zo zijn er kijkers die Desiree aan iemand doen denken.

Eigen programma

Hopelijk lukt het Hans om zijn droomvrouw te vinden. In het vorige seizoen bleek die zoektocht ook niet makkelijk te zijn. Zo is het Jacob uit het vorige seizoen ook niet gelukt om zijn ware liefde te vinden. Deze zomer krijgt hij een eigen programma waarin hij opnieuw opzoek naar naar de liefde. Aan Shownieuws vertelt hij over zijn nieuwe, eigen show. Meer hierover zie je in de video bovenaan de pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.