Terug

Volg Shownieuws

Dochter Robert ten Brink op bizarre manier gedumpt

Nieuws

14 nov 2022, 18:02

De dochter van Dokter Love, Isabel is op bizarre wijze gedumpt, namelijk tijdens een concert van Tino Martin.... Dat vertelde ze in de nieuwste LINDA.Loves.

Zo vertelt Isabel: "Met mijn vriend was ik bij een concert van Tino Martin. Daar werd ik, tussen twee vrolijke nummers door, keihard aan de kant gezet. Heel sneu, maar ik weet nog dat ik ook meteen dacht: hier kan ik thuis geheid goeie grappen over maken. Gedumpt worden tijdens een Tino Martin-concert, wie verzint zoiets?”

En dit overkomt je als je vader de bekendste 'Love dokter' van Nederland is... Robert ten Brink is inmiddels ook al meer dan veertig jaar samen met zijn Roos. Dus voor liefdes-advies kan dochter Isabel aankloppen bij haar ouders.

Eerder onthulde Robert ten Brink nog details over het huwelijk van een van zijn andere dochters. Benieuwd wat Robert daar precies over vertelde? Bekijk de beelden bovenaan de pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.