Terug

Volg Shownieuws

Dochter Victoria Beckham niet te spreken over looks moeder

Nieuws

4 juli 2022, 23:08

Victoria Beckham mag zich al langere tijd een mode-icoon noemen. Maar niet iedereen is gecharmeerd van haar stijl. Haar eigen dochter Harper is niet echt te spreken over de looks van haar moeder.

De bijna 11 jarige Harper vindt de kleding die haar moeder droeg als Spice Girl walgelijk. Dat vertelt Victoria in een openhartig interviews aan Voque Australië. “Mijn dochter heeft laatst een aantal foto’s van mij gezien en ze was toch wel geschrokken.”

“Mama, die rokjes waren veel te kort, onacceptabel”, riep Harper vol afschuw.

Victoria snapt dat het met de leeftijd te maken heeft. Ze wacht rustig af totdat ze wel in een rokje naar beneden komt. "Ze is nu gewoon niet zo'n meisje dat met veel make-up draagt en met een crop top aan de deur uit wil", aldus Victoria.

"Harper heeft nu ook de leeftijd dat haar lichaam begint te veranderen", vervolgt Victoria. "Voor ons is het belangrijk dat we haar helpen als familie en dat ze goede vrienden om zich heen heeft."

Onlangs sprak Harper lieve woorden over haar moeder. Je ziet het in de video bovenaan de pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.