Terug

Volg Shownieuws

Drama tussen de 'mooiboys' in Expeditie Robinson

Nieuws

15 nov 2022, 20:16

De laatste eilandraad op Expeditie Robinson zorgde weer voor enorm veel onenigheid... En na afloop zijn de twee 'mooiboys' Thijs Boermans en Niek Roozen het nog steeds niet met elkaar eens.

Aan het begin van de aflevering zien we Niek, die zijn excuses wil aanbieden aan kampgenoot Vincent Vianen voor het wegstemmen in de eilandraad. Zo zegt Niek: "Ik wil mijn excuses aanbieden. Ik heb iedereen in een heel lastig parket gezet, vooral Vincent. Ik heb dat in een opwelling gedaan."

Boze Thijs

Thijs is het totaal niet eens met de actie van Niek. "Je smeedt een plannetje achter iemands rug om en daarna wil je er met een goed gevoel mee wegkomen. Dat doe je voor jezelf.” Niek is totaal niet blij met de reactie, zo zegt hij: “Hij heeft een beetje het gevoel alsof hij mij in z’n macht heeft. Dat vind ik niet zo prettig. Maar ik ga het niet tegen hem zeggen, want dan wordt hij alleen maar bozer.”

Andere kandidaten

Uiteindelijk vermaakt Vincent zich prima op afvallerseiland. Zo zei de danser: "Ik vind dit genieten, mijn eigen eiland, heerlijk! Ze hebben echt de verkeerde weggestuurd."

Bij een nieuwe eilandraad vraagt Niels Oosthoek om weggestemd te worden, iets wat zijn medekandidaten jammer vinden. Die hadden liever zwemmer Ferry van het eiland afgestuurd, maar het is Niels wiens geboden zijn gehoord en naar huis wordt gestuurd. Hij kreeg nog het aanbod om naar afvallerseiland te gaan, maar daar past hij voor: "Ik ga lekker naar huis."

Eerder werd er volgens juicekanalen gemeld dat Rose Bertram en Thijs Boermans het wel erg gezellig met elkaar hebben gehad op het eiland. Shownieuws heeft de acteur eerder al even goed aan de tand gevoeld. Zo vroegen we of hij en Rose daadwerkelijk intiem zijn geweest op het eiland. Zie bovenstaande video voor het antwoord van Thijs.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.