Terug

Volg Shownieuws

Edwin Spee (weduwnaar van Bibian Mentel) gaat trouwen

Nieuws

27 mrt 2023, 11:04

Edwin Spee, de weduwnaar van Bibian Mentel, stapt opnieuw in het huwelijksbootje. Hij gaat trouwen met Mandy Luiten. Dat maakt hij bekend via een video op instagram, bekijk de beelden hierboven. "Ze heeft ja gezegd", laat hij vol trots weten.

Edwin was getrouwd met veelvoudig kampioen snowboarden Bibian Mentel, die jarenlang streed tegen hardnekkige botkanker. Uiteindelijk waren er uitzaaiingen in de hersenen gevonden. Op 29 maart 2021 overleed ze aan de gevolgen van kanker. In de video hieronder bekijk je meer over het leven van Bibian.

Bibian Mentel Necrologie
2:30
Bibian Mentel Necrologie

Het overlijden van Bibian kwam niet onverwacht, maar was toch een grote shock voor velen. De overleden snowboardster stond behalve haar bijzondere sportverdiensten bij Snowboardscross en later de Paralympics ook bekend om haar eindeloze doorzettingsvermogen, ondanks de vele zware chemokuren, een beenamputatie, tal van operaties, en het vaak terugkeren van de kanker. Hieronder bekijk je hoe Nederland reageerde op het overlijden van Bibian.

Reacties op overlijden Bibian Mentel
1:21
Reacties op overlijden Bibian Mentel

Kritiek op nieuwe liefde

In hetzelfde jaar vond Edwin de liefde opnieuw. Hij was ervan overtuigd dat Bibian deze nieuwe vrouw 'gestuurd' had, al vonden sommige mensen dit te snel gaan tijdens het rouwproces. Edwin sprak zich hierover uit in zijn column. "Naast de duizenden felicitaties zijn er natuurlijk ook een aantal mensen die vinden dat het te vroeg is dat de man van Bibian Mentel nu alweer verliefd is", berichtte hij. "Voor deze mensen misschien te vroeg, maar voor Bibian waarschijnlijk zelfs veel te laat."

(Foto: instagram edwinspee)

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.