Terug

Volg Shownieuws

Fantastisch liefdesnieuws voor Dua Lipa

Nieuws

20 mei 2023, 15:19

Dua Lipa heeft bevestigd dat ze een relatie heeft met de Franse regisseur Romain Gavras. De zangeres en de filmmaker verschenen vrijdagavond samen op de rode loper bij de première van de film Omar la Fraise tijdens het filmfestival van Cannes. De twee poseerden knuffelend voor de fotografen en hielden elkaars hand vast.

De 27-jarige Lipa en de 41-jarige Gavras werden in februari voor het eerst samen gespot tijdens een feestje in Londen. Later zouden ze zijn gezien tijdens Fashion Week in Parijs. Tot dusver was nog niet bevestigd dat ze aan het daten zijn.

Lipa werd aan verschillende mannen gelinkt na haar breuk met model Anwar Hadid in 2021. Vorig jaar werd gefluisterd dat ze aan het daten was met comedian Trevor Noah, maar later vertelde de zangeres dat ze single is. Daarna zou ze het gezellig hebben gehad met rapper Jack Harlow.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.