Terug

Volg Shownieuws

Frank Jansen enorm opgelucht

Nieuws

19 dec 2022, 13:04

De strijdbijl tussen Frank Jansen en Rogier Smit lijkt eindelijk te zijn begraven. Hoewel afgelopen zomer officieel hun scheiding werd uitgesproken, waren de twee exen nog regelmatig met elkaar in conflict.

Maar Frank heeft laten weten dat alles nu echt helemaal rond is; Evert Santegoeds vertelt er meer over in de video hierboven.

Vechtscheiding

Frank en Rogier zijn in augustus dus definitief gescheiden. "Het heeft lang geduurd", vertelde Jansen toen. "De rechter heeft keurig geluisterd naar al onze verhalen. Het ging mij er alleen om dat ik gescheiden wil zijn. Rogier probeert allerlei dingen." Jansen vertelde eerder in De Telegraaf dat Smit de papieren alleen zou willen ondertekenen als hij akkoord zou gaan met 10.000 euro alimentatie per maand. "Ik ben een oudere man met een jongere ex-partner die prima zijn eigen inkomen kan genereren. Het is toch van de zotten dat ik alimentatie moet betalen? Dat gaat dan ook niet gebeuren."

De 76-jarige Jansen vroeg twee jaar geleden de scheiding aan na 17 jaar huwelijk, kort nadat de twee van SBS6 waren overgestapt naar RTL. Het duo stopte met televisie maken omdat ze hun privéproblemen niet konden uitpraten. De samenwerking met RTL is inmiddels ook ontbonden. Jansen verheugt zich op het leven nu hij officieel vrijgezel is. "Het is heel anders, want ik ben ineens alleen. Maar ik mag nu weer vrij flirten met de hele wereld. Dat ga ik dan ook gauw doen. En de ellende snel vergeten."

Alles over binnenlandse- en buitenlandse sterren en crime zie je dagelijks rond 23:00 uur in Shownieuws. Hieronder is de recente uitzending te zien.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.