Terug

Volg Shownieuws

Opnieuw flinke bonje tussen Frank en Rogier: 'Dit kan echt niet'

Nieuws

20 okt 2022, 01:00

Sinds de scheiding van Frank Jansen en Rogier Smit afgelopen zomer eindelijk officieel werd, leek het enigszins rustig te blijven tussen de twee exen. Maar niets blijkt minder waar: er is opnieuw flinke bonje! Rogier zou in het diepste geheim een pand hebben verkocht en daarbij flink hebben gecasht, meldt weekblad Party.

Frank is woedend, want hij was hiervan niet op de hoogte. "Daar weet ik helemaal niets van. Dat is nieuws voor mij”, reageert hij in het weekblad. "Maar het kan helemaal niet dat Rogier het pand heeft verkocht. Staat het zo in het Kadaster? Hoe is het mogelijk!" In het pand, waarvan Rogier de eigenaar is, zat een lunchroom en dat is nu verkocht voor 465.000 euro. Rogier heeft hierbij ruim 2 ton winst gemaakt, bericht Party.

Volgens Frank heeft hij al enige tijd geleden beslag laten leggen op de huurpenningen. "Zodat ik ten minste nog iets terug krijg van mijn geld dat ik aan Rogier heb geleend. Ik ga direct contact met mijn advocaat opnemen! Dit kan echt niet", briest hij. Zijn advocaat reageert in het weekblad: "Ik heb nu voor de zekerheid de deurwaarder opdracht gegeven ook beslag te leggen op het geld bij de notaris en bij de bank bij Rogier. Of dit tot succes zal leiden moet uiteraard nog blijken."

Opnieuw ruzie tussen Frank en Rogier
1:14
Opnieuw ruzie tussen Frank en Rogier

Vechtscheiding

Frank en Rogier zijn in augustus definitief gescheiden. "Het heeft lang geduurd", vertelde Jansen toen. "De rechter heeft keurig geluisterd naar al onze verhalen. Het ging mij er alleen om dat ik gescheiden wil zijn. Rogier probeert allerlei dingen." Jansen vertelde eerder in De Telegraaf dat Smit de papieren alleen zou willen ondertekenen als hij akkoord zou gaan met 10.000 euro alimentatie per maand. "Ik ben een oudere man met een jongere ex-partner die prima zijn eigen inkomen kan genereren. Het is toch van de zotten dat ik alimentatie moet betalen? Dat gaat dan ook niet gebeuren."

De 76-jarige Jansen vroeg twee jaar geleden de scheiding aan na 17 jaar huwelijk, kort nadat de twee van SBS6 waren overgestapt naar RTL. Het duo stopte met televisie maken omdat ze hun privéproblemen niet konden uitpraten. De samenwerking met RTL is inmiddels ook ontbonden. Jansen verheugt zich op het leven nu hij officieel vrijgezel is. "Het is heel anders, want ik ben ineens alleen. Maar ik mag nu weer vrij flirten met de hele wereld. Dat ga ik dan ook gauw doen. En de ellende snel vergeten."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.