Terug

Volg Shownieuws

Frank Jansen weer gelukkig in de liefde

Nieuws

9 mrt 2023, 14:50

Er werd veel gesproken over de scheiding tussen Frank Jansen en Rogier Smit. En nu de scheiding helemaal rond is, onthult Frank in weekblad Story dat hij een nieuwe liefde heeft gevonden.

Frank Jansen (76) heeft het afgelopen jaar veel last gehad van gezondheidsproblemen. Volgens Frank is de aanleiding daarvoor de stress rondom zijn scheiding. Shownieuws-verslaggever Thom Goderie ging bij hem langs. De beelden zie je bovenaan de pagina.

Nieuwe liefde

In weekblad Story vertelt Frank nu openhartig over zijn liefdesleven... En wat blijkt Frank heeft een nieuwe liefde gevonden. Zo zegt hij: "We kennen elkaar al langer. Het gevoel zit goed."

Frank meldde zich eerder al aan op de dating-app Grindr, maar werd al snel herkend destijds, die app verwijderde hij dan ook snel. Maar hij heeft alsnog de liefde gevonden. Wie de gelukkige is houdt Frank nog even geheim voor de buitenwereld.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.