Terug

Volg Shownieuws

Frans Duijts onthult bizarre eis

Nieuws

29 juli 2024, 19:47

Frans Duijts is niet vies van een opvallend interview afgeven. Zo vertelde de volkszanger even geleden al eens dat hij 160.000 condooms op de kop had getikt (zie video), nu gaat hij openhartig in op zijn opvallende uitgavepatroon.

Sinds Frans een peperdure Ferrari in zijn garage heeft staan (zie video hieronder) is zijn uitgavepatroon namelijk 'hot topic'. "Ik vind het niet erg om veel geld uit te geven aan dingen die ik belangrijk en mooi vind”, legt hij uit aan de Beau Monde.

Wat vindt hij dan bijvoorbeeld 'mooie en belangrijke dingen'? "Een lekker huis bij mij hoog in het vaandel, dus daar geef ik veel aan uit. Mijn andere grote kostenposten zijn auto’s. Dat is echt mijn passie, wat niet per se goed is voor je bankrekening, haha."

"Hiervoor had ik een McLaren, inmiddels een Ferrari. Elke keer als ik in die auto rijd, maakt dat me blij. Het is een stukje vrijheid dat je jezelf geeft. Over het algemeen rijd ik samen met een groepje mensen, dus het is ook een heel sociale hobby."

Tekst gaat verder onder de video.

Peperdure droom Frans Duijts komt uit
1:17
Peperdure droom Frans Duijts komt uit

'Als ik een paar schoenen ga kopen, dan wil ik er gratis sokken bij'

Al met al houdt Frans dus wel van geld uitgeven. "Daar tegenover staat dat ik enorm kan beknibbelen op de prijs van dingen die je nu eenmaal moet aanschaffen of betalen. Als ik een paar schoenen ga kopen, dan wil ik er gratis sokken bij. Ik ben altijd aan het onderhandelen."

Bij de wasstraat is hij vaste klant. "Stel: mijn auto is een beetje vies en ik vind dat hij gewassen moet worden. Maar het is druk en er zijn op dat moment allerlei andere zaken die voorrang hebben. Dan wordt die auto toch gewassen. Omdat ik dat nu eenmaal in mijn hoofd heb. Aan de ene kant is het een goede eigenschap om voor jezelf op te komen, maar het is voor mijn omgeving soms best vervelend dat ik niet wat flexibeler ben."

Foto: Smulders.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.