Terug

Volg Shownieuws

Gers Pardoel brengt ode aan vriendin

Nieuws

4 feb 2022, 08:56

Rapper Gers Pardoel heeft een lied gemaakt waarin hij zijn nieuwe liefde, de Vlaamse zakenvrouw Ann-Sophie van Triel, de liefde betuigt. Het nummer heet Ik neem jou niet voor lief en is vanaf vrijdag online te vinden.

Ook kondigt de 40-jarige Pardoel een concert aan in de Lotto Arena in Antwerpen. Hier zal hij op zaterdag 5 maart het lied voor de eerste keer live ten gehore brengen.

Pardoel en de 26-jarige Van Triel bevestigden medio 2021 hun relatie aan Belgische media. Zij kennen elkaar door een project waar zij samen aan werkten. Het nieuws kwam naar buiten doordat zij samen in diverse horecazaken werden gesignaleerd.

Vlak voor kerst leek het er nog op dat hun relatie in zwaar weer zou verkeren (zie video hieronder). Op Instagram doken opvallende berichten op waarmee de zanger verwarring schepte over zijn relatiestatus met Ann-Sophie. Zo plaatste Ann-Sophie een tekst op haar Instagram Stories: 'Laat de illusie los dat het anders kan zijn."

Is de relatie van Gers Pardoel voorbij?
1:40
Is de relatie van Gers Pardoel voorbij?

Gers had eerder een lange relatie met zijn jeugdliefde Selina van Gool. Met haar heeft hij twee kinderen, Goud en Rocci. De jeugdliefdes gingen niet al te vredig uit elkaar, want Sélina zou zelfs aangifte hebben gedaan tegen Gers, na een uit de hand gelopen ruzie op Curaçao. Meer hierover is te zien is in de video hieronder.

Ex doet aangifte tegen 'gewelddadige' Gers Pardoel
1:52
Ex doet aangifte tegen 'gewelddadige' Gers Pardoel

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.