Terug

Volg Shownieuws

Hanne Verbruggen uit K3 is zwanger

Nieuws

10 juni 2022, 11:37

Hanne Verbruggen (28) uit K3 is in verwachting van haar eerste kindje samen met partner Jorn. Dat meldt de zangeres op Instagram.

"Het is nog niet helemaal doorgedrongen, maar het besef groeit samen met mijn buikje!", zegt de zangeres. Jorn en ik kijken alvast enorm hard uit naar de komst van ons kindje en in afwachting, genieten we nog even van de pamperloze dagen, de rustige nachten en van elkaar."

Reacties

De reacties van Bekend Nederland stromen binnen. Britt Scholte schrijft: Gefeliciteerd!!❤️. "Omg!! Wat leuk lieve schat! Van harte 🎉🎉", laat Samantha Steenwijk weten. Voormalig K3-lid Kristel Verbeke zegt: "Nog eens proficiat lieve schatten! Zo blij voor jullie ❤️".

Het is nog niet duidelijk of de zangeres een jongetje of meisje verwacht.

Vooralsnog verandert er niets door haar zwangerschap en zal Hanne haar K3-activiteiten gewoon blijven voortzetten. Ook de voorstellingen van de nieuwe K3-show in Nederland in het najaar van 2022 en Vlaanderen in het voorjaar van 2023 gaan door, staat op de website van Studio 100. Studio 100 en Hanne bekijken momenteel samen of er praktische aanpassingen nodig zullen zijn.

In de video bovenaan de pagina wordt duidelijk dat Hanne vaak moet huilen bij het nemen van afscheid. (Bron: Instagram hannecarry__)

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.