Terug

Volg Shownieuws

Karen Damen neemt rigoureus besluit na scheiding

Nieuws

28 nov 2023, 15:39

De scheiding van voormalig K3-zangeres Karen Damen, die eerder nog openhartig was over het moederschap (zie video), heeft ook gevolgen voor haar aanstaande soloshow. Haar management heeft laten weten dat de première van de onewomanshow De Eerste Keer wordt uitgesteld.

De vroegere K3-zangeres zou op 13 december in de Arenberg in Antwerpen staan. Die show wordt verplaatst naar 24 april 2024. "De show belooft een bijzondere en grappige show te worden, maar we menen ook dat Karen nu even tijd voor zichzelf nodig heeft", aldus haar management. De solovoorstelling gaat nu in première op 14 februari 2024. De Eerste Keer wordt omschreven als een humoristische voorstelling waarin ze elke 'Eerste Keer' deelt.

Tickets voor de show op 13 december blijven geldig voor de nieuwe datum. Volgend jaar staat ze nog twee keer in de Arenberg en ook een keer in het Kursaal van Oostende.

De 49-jarige zangeres maakte dinsdag op sociale media bekend dat haar huwelijk met Antony van der Wee ten einde is. Het stel trouwde in 2016.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.