Terug

Volg Shownieuws

Khloé Kardashian openhartig over tumor in gezicht

Nieuws

12 okt 2022, 08:50

Khloé Kardashian heeft een tumor uit haar gezicht laten verwijderen. Dat vertelt de 38-jarige realityster via Instagram Stories. Ook waarschuwt Kardashian andere mensen die "vreemde" plekjes op hun huid zien en voelen.

Kardashian deelt via social media dat ze een "klein bultje" dat al zeven maanden op haar gezicht zat op advies van doktoren heeft laten verwijderen. "De artsen vertelden me dat ik dat onmiddellijk moest laten doen", aldus Kardashian. "Ik ben erg dankbaar dat ze de volledige tumor weg hebben kunnen halen", aldus de realityster.

"Nu ben ik bezig met het genezingsproces", aldus Kardashian. "Waarschijnlijk krijg ik een klein litteken op mijn gezicht. Tot die tijd draag ik een verband op mijn gezicht." Kardashian schrijft dat ze haar verhaal deelt om andere mensen aan te moedigen oneffenheden in hun huid te laten onderzoeken. "Ik gebruik altijd zonnebrandcrème en alsnog heb ik dit probleem. Het kan iedereen gebeuren."

Blote billen

Onlangs was zus Kim nog onherkenbaar in haar blote billen te zien op een cover. Meer hierover zie je in onderstaande video.

Onherkenbare Kim Kardashian in blote billen op cover
1:36
Onherkenbare Kim Kardashian in blote billen op cover

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.