Terug

Volg Shownieuws

Kijkers emotioneel na heftig verhaal in Vier Handen Op Eén Buik

Nieuws

12 okt 2022, 14:01

In de aflevering van Vier Handen op Eén Buik 'Hoe is het nu met?' van dinsdagavond gaat voormalig pornoactrice: Bobbi Eden (41) terug naar eerste tienermoeder Jaylin en haar dochtertje Allexa.

Het is een heftig verhaal want Allexa vecht op dit moment tegen Neuroblastoom kanker. "Neuroblastoom is kanker van de voorlopercellen van het onwillekeurige zenuwstelsel. De meeste kinderen die het krijgen, zijn onder de 4 jaar. De tumor komt het meeste voor in het merg van de bijnier in de buik, en soms in de borstholte, het bekken of de hals", laat Bobbi Eden op Instagram weten. Bewonderenswaardig

Bobbi Eden plaatste aan de vooravond van het programma een foto van haarzelf met het mooie gezin. Ze schreef daar een prachtige tekst bij. "Het is een heftig verhaal maar het is bewonderenswaardig om te zien hoe zij dit als gezin oppakken en er met onwijs veel positiviteit mee om gaan. Ik ben dan ook megatrots op het hele gezin! ❤️"

Doneren

Eerder riep Bobbi Eden haar Instagram-volgers op om geld te doneren aan Vier handen op een Buik-moeder Jaylin en haar dochtertje Allexa, die lijdt aan kanker. Bobbi leerde de tienermoeder vijf jaar geleden kennen tijdens de opnames van het programma, waarin zij de jonge moeder Jaylin hielp met de voorbereidingen op het krijgen van een kind.

Volgens Bobbi is het contact tussen haar en de jonge moeder altijd goed gebleven en gaat het verhaal haar erg naar het hart. "Eigenlijk hadden we vanaf dag een een enorme klik met elkaar. Je zou misschien denken dat je, na de opnames van zo’n programma het contact verliest, maar zo zit ik zeker niet in elkaar en we hebben nog altijd nauw contact." Hieronder de Instagram post die Bobbi destijds plaatste.

Trots

Bobbi Eden plaatste na de uitzending opnieuw de foto van haar met het mooie gezin. Ze wil iedereen namelijk bedanken voor de mooie woorden en berichten die ze heeft ontvangen na de uitzending.

Bobbi schrijft onder de foto: "Maar wat bén ik trots op ze! ❤️De manier waarop ze hier mee omgaan en hoe ze het allemaal op een zo positief mogelijke manier oppakken is echt bewonderenswaardig. Ga er maar aanstaan. Ik had mezelf voorgenomen om tijdens deze opnames niet te huilen, maar brak uiteindelijk toch. Ik weet niet of ik de kracht zou hebben om het zó goed te doen zoals Jaylin & Jelmer met hun kinderen. Ze zitten in ieder geval voor altijd in mijn hart! ❤️❤️❤️❤️"

Niet alleen Bobbi Eden leeft mee met Jaylin en Allexa, maar ook twitterend Nederland heeft alleen maar meelevende en mooie woorden over voor dit prachtig gezinnetje.

Een aantal beelden uit de aflevering van dinsdagavond zijn hieronder te zien.

Bovenaan de pagina zijn beelden te zien van het drukke bestaan van Bobbi Eden.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.