Terug

Volg Shownieuws

Kijkers gaan los op 'masturberende' Trijntje in Het Perfecte Plaatje

Nieuws

1 dec 2022, 19:55

Kijkers hebben genoeg te bespreken over de laatste aflevering van Het Perfecte Plaatje... En dan vooral over de 'Masturberende' Trijntje Oosterhuis.

In de aflevering kregen de overgebleven kandidaten de opdracht om sprookjes een moderne twist te geven. Trijntje Oosterhuis koos voor het sprookje van Pinokkio, en kreeg hierbij Filemon als model toegewezen. En voor Filemon had Trijntje nogal iets pikants in petto. Zo hees de zangeres Filemon in een 'SM-harnas'.

Vóór wat hoort wat, want ook Filemon had wilde plannen voor de shoot met Trijntje. Zo was het de bedoeling dat Trijntje verkleed als sneeuwwitje tijdens het kijken naar een foto van een appel ging 'masturberen'. Kijkers van het programma hadden het massaal over de shoot, zie de twitterberichten hieronder:

Helaas heeft de 'masturberende' foto van Trijntje, Filemon niet geholpen en moest hij de aflevering verlaten... Tina won de shoot, met een dikke vette 9!

In de bovenstaande beelden vertelt William Rutten over Het Perfecte Plaatje.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.