Terug

Volg Shownieuws

Kim Feenstra eerlijk over heftige jeugd

Nieuws

1 juli 2022, 16:22

Kim Feenstra heeft een succesvolle carrière als model en fotograaf. Daarnaast is ze ook nog trotste moeder van haar zoontje Brooklyn. Alles lijkt beter dan ooit te gaan voor Kim. Toch laat de alleskunner weten dat haar leven er vroeger totaal anders uitzag.

In Flair laat het model weten dat ze een ontzettend moeilijke jeugd gehad heeft. Kim had een moeder die drugsverslaafd was én een gewelddadige stiefvader, waardoor ze meermaals in blijf-van-mijn-lijfhuis heeft gezeten met haar moeder en zusje. Haar stiefvader was tevens de vader van haar zusje.

Kim laat weten dat ze vaak is verhuisd in het verleden. "Was ik ergens gewend, gingen we weer verhuizen. Ik heb op twaalf basisscholen gezeten", vertelt Kim.

“Daarna kwam ik veel in aanraking met politie en justitie en ben ik in de prostitutie beland. In 2008 kwam mijn vriend Joshua, van wie ik heel veel hield, om het leven door een moord. Daarna ben ik getrouwd en weer gescheiden. Ik bedoel: wat heb ik eigenlijk niet meegemaakt?”

“Als ik ooit een documentaire of boek over zou maken, zouden mensen denk ik niet geloven dat je zoveel kunt meemaken in zo’n korte tijd.”

Brooklyn

Kim wil haar oude zeer bij haar zoontje Brooklyn weghouden. Hierdoor volgt ze een coachingstraject. "Als ik mijn trauma's niet oplos, draag ik mijn trauma's onbewust over. Ik ben nu dus bezig om die trauma’s op te ruimen en dat gaat gepaard met een lach en een traan.”

Onlangs deelde Kim een spannend moment met haar zoontje. Je ziet het in de video bovenaan de pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.