Terug

Volg Shownieuws

Krijgt John de Bever spijt van weddenschap!?

Nieuws

2 dec 2022, 22:26

John de Bever heeft zich wat op de hals gehaald. Tijdens de radioshow van Omroep Brabant is hij wel een hele bijzondere weddenschap aangegaan.....

John stelt namelijk dat Nederland kampioen wordt tijdens het WK in Qatar. Als Nederland geen wereldkampioen wordt, tja, dan gaat John de marathon van New York rennen.

Shownieuws sprak John over deze ambitieuze weddenschap en zorgde alvast voor een kleine voorbereiding.....Want heel goed heeft Oranje nog niet gespeeld. Hoor alles over de weddenschap en zie de voorbereidingen in de video bovenaan de pagina.

Eerder deze week maakte John de Bever een bizarre blunder aan tafel bij HLF8. De M&M's die John lekker zat op te peuzelen tijdens de uitzending, waren niet zomaar M&M's. Ze bleken ingespoten te zijn met haarlak. "Ik heb er al vijf op", lacht John ongemakkelijk, nadat het nieuws hem ten oren kwam. De hilarische beelden zijn hieronder te zien.

John de Bever eet decor M&M's: "Ingespoten met haarlak"
0:40
John de Bever eet decor M&M's: "Ingespoten met haarlak"

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.