Terug

Volg Shownieuws

Kritiek op Tatjana Šimić: 'Echt zielig dit voor iemand van 59'

Nieuws

28 juli 2022, 20:12

Sociliate en de 'Buurman wat doet u nu'-vamp Tatjana Šimić (59) is inmiddels aangekomen op Hawaï in het altijd zonnige Honolulu. Ze heeft de beelden van haar vlucht en van zichzelf vastgelegd en hield ondertussen een vragenronde voor haar volgers. Niet iedereen leek haar content op Instagram te waarderen. Bekijk de beelden hierboven.

Nadat de Flodder-actrice in haar Instagram Story 'Stel me een vraag' online zette, kreeg ze verschillende vragen maar ook opmerkingen van volgers. "Echt zielig dit, voor iemand van 59 jaar... een oud wijf dus", zegt iemand. "Tja, wat zal ik zeggen...", grapt Tatjana terug. "Zielig mens en zo nep", zegt een ander. Tatjana reageert ook daarop: "Hebben jullie hier een antwoord op? Ik weet niets te verzinnen."

Leuke vragen

Gelukkig kan de in Kroatië geboren schone ook rekenen op positieve reacties of oprechte vragen. Iemand vraagt hoelang de actrice in Hawaï zal verblijven. De actrice geeft aan daar wel een tijdje te blijven, "genoeg om weer te verbranden". Op de vraag wat Tatjana's volgende vakantiebestemming is, wordt gereageerd met "verrassing". Ze laat naar aanleiding van een gestelde vraag weten niet te doen aan bucket lists, de actrice leeft namelijk met de dag. Ook geeft ze toe vrij vaak te vliegen en hierdoor net een "trekvogel" te lijken. Tatjana's hondje gaat alleen mee op reis bij Europese reizen.

"Je bent zo tof", "Je blijft er mooi uitzien" en "Taiiiiii, veel plezier", komen ook voorbij op de Instagram Story's.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.