Terug

Volg Shownieuws

Ladingen kritiek voor Viola Holt

Nieuws

14 aug 2024, 19:10

Viola Holt heeft onlangs de 75 aangetikt (zie video). De voormalig tv-coryfee vindt het prima als ze morgen het loodje legt...

“Ik ben dankbaar dat ik het nog zonder klachten heb behaald", aldus Viola tegen Weekend. "Maar als ik morgen omval is het ook goed. Ik heb zo'n mooi leven gehad, joh."Ze noemt haar leven boeiend. “Een fascinerend leven. Ik heb veel kansen gehad, veel reportages in het buitenland gemaakt, veel successen mee-gemaakt, mooie prijzen gewonnen.

Ze vervolgt met: "Het is te veel om op te noemen. Ik heb een cv als een telefoonboek! Ik ben nu toe aan rust.”

Maling

In haar leven heeft ze ook veel negativiteit meegemaakt. “Ik heb ook ladingen kritiek over mij heen gekregen tijdens mijn carrière. Op een gegeven moment heb je daar maling aan.”

Over de showbizz zegt ze: “Weet je wat het is, ze zullen nooit in je gezicht zeggen wat ze van je denken, maar wél achter je rug. Dat is altijd zo geweest. Dat is de showbusiness. Daar moet je tegen kunnen.” Bovendien stelt Viola het te negeren. ”Ik vind de mening van mijn vrienden, mijn familie en kinderen belangrijker dan wat wie dan ook van me vindt.”

‎Volg Shownieuws ook op WhatsApp!

Altijd als eerste op de hoogte van het laatste entertainmentnieuws?

Volg dan nu het kanaal van Shownieuws op WhatsApp!

Volg Shownieuws!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.