Terug

Volg Shownieuws

Viola Holt 'doet alles wat God verboden heeft'

Nieuws

1 aug 2024, 12:36

Viola Holt was één van de gezichten van de originele Vijf uur Show uit de jaren negentig (zie video). Tegenwoordig leeft ze wat meer buiten de schijnwerpers, maar dat betekent zeker niet dat de tv-diva een saai leven heeft.

In gesprek met Privé vertelt Viola over het fenomeen 'ouder worden': "Nou ja, alles gaat zakken, behalve je tandvlees. Ik doe alles wat God heeft verboden; morgen kan het afgelopen zijn. Nou ja, dat is dan ook niet erg. Mijn naam komt toch wel op het journaal en meer wil ik niet. Geen kaarten, geen advertenties, ik wil een technische crematie. Dat betekent: van je bed de brancard op en de oven in."

Onlangs heeft Viola, die in 2021 nog opdook in Ranking The Stars, nog presentator Robert Jensen 'flink de waarheid verteld'. "Ik zag hem op een feestje, ging voor hem staan en vroeg: ’Kan ik eens even met jou praten?’ Hij had mij heel erg gekwetst toen ik midden in een burn-out zat. Hij toonde destijds een foto op televisie en zei daarbij dat ik zelfmoord had gepleegd op straat. Afschuwelijk. Ik denk dat, als je ouder wordt, je conflicten moet oplossen. We hebben het uitgesproken en hij heeft sorry gezegd. Dertig jaar te laat, maar hij heeft het gedaan."

Grote liefde Peter

De bijna 75-jarige Viola is nog altijd samen met haar grote liefde Peter. "We werden op 21 juni 1988 stráálverliefd, op dezelfde datum twee jaar later zijn we getrouwd. We hebben beloofd bij elkaar te blijven tot de dood ons scheidt. We lachen veel en laten elkaar vrij. Als hij een weekendje gitaar wil spelen met zijn vrienden of als ik met mijn gay-vriend naar Parijs wil, is dat mogelijk. Maar of dat het geheim is van ons geluk? Ik zou het niet weten. Ik leg altijd, héél ouderwets en niet geëmancipeerd, zijn kleren klaar en ik zorg dat de koelkast is gevuld met dingen die hij lekker vindt. Dat vind ik vanzelfsprekend."

Viola Holt is niet de enige BN'er die ooit koos voor een bijzondere carrière buiten de schijnwerpers:

Deze BN'ers kozen voor bijzondere carrière buiten schijnwerpers
1:49
Deze BN'ers kozen voor bijzondere carrière buiten schijnwerpers

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.