Terug

Volg Shownieuws

Lars Veldwijk deelt hartverscheurende foto's met dochtertje Zara-Lizzy

Nieuws

14 aug 2022, 17:49

De in Zuid-Korea wonende profvoetballer Lars Veldwijk (30) neemt afscheid van zijn dochtertje Zara-Lizzy (4). Op Instagram deelt de voetballer prachtige foto's van de twee.

Het is voor de kleine meid weer tijd om terug te keren naar haar moeder Monica Geuze (27) in Nederland. De dochter van de vlogger en voetballer heeft drie weken mogen verblijven bij haar vader in Zuid-Korea. Bekijk de video van de hereniging tussen vader en dochter hierboven!

Ondanks het tripje al even op de planning stond liet Monica onlangs in haar vlog weten dat ze het erg lastig vindt om haar dochter een tijdje te missen. "Het staat al best wel eventjes gepland, dus ik weet ook gewoon dat het gebeurt. Het is goed besproken en in goed overleg gegaan uiteraard", vertelde de 27-jarige Monica aan haar 544.000 abonnees op YouTube. "Als het alleen aan mij zou liggen zou ik zeggen: nee, never in mijn leven." Lars en Monica zijn sinds november 2019 niet meer samen. In 2020 kreeg Monica een relatie met 'haar' Robbert. De afgelopen weken kreeg de influencer alleen regelmatig de vraag of het nog wel goed ging tussen de twee. Zelf benadrukt ze dat er geen vuiltje in de lucht hangt in haar relatie. ''Wij zijn hartstikke gelukkig samen en er is nog nooit sprake geweest van dat wij dachten dat we uit elkaar zouden gaan'', liet ze aan RTL Boulevard weten.

Verwarring

Eerder dit jaar plaatste Monica nog een filmpje met een zwangerschapstest op sociale media. Dit zorgde voor flink wat verwarring en haar volgers vroegen zich af of ze misschien zwanger was van een tweede kindje. In onderstaande video is de desbetreffende video van Monica te zien.

Monica Geuze zaait verwarring
0:13
Monica Geuze zaait verwarring

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.