Terug

Volg Shownieuws

ZIEN: Dochtertje Monica Geuze ziet vader weer in Zuid-Korea

Nieuws

7 aug 2022, 15:37

De in Zuid-Korea wonende profvoetballer Lars Veldwijk (30) ontvangt bezoek van zijn dochtertje Zara-Lizzy (4), die in Nederland woont bij haar moeder Monica Geuze (27). Lars en Monica zijn sinds november 2019 niet meer samen. Bekijk de video van de hereniging tussen vader en dochter hierboven!

Op maandag liet Monica weten hoe het is om voor drie weken zonder haar dochtertje te zijn. "Het staat al best wel eventjes gepland, dus ik weet ook gewoon dat het gebeurt. Het is goed besproken en in goed overleg gegaan uiteraard", vertelde de 27-jarige Monica aan haar 544.000 abonnees op YouTube. "Als het alleen aan mij zou liggen zou ik zeggen: nee, never in mijn leven."

Mooiste vrouw van Nederland

Vorig jaar werd Monica verkozen tot mooiste vrouw van Nederland volgens FHM 500. Bekijk de video hieronder om te zien hoe Monica haar prijs in ontvangst nam.

Monica Geuze 'mooiste vrouw van Nederland'
1:10
Monica Geuze 'mooiste vrouw van Nederland'

(Video: Instgram larsveldwijk, foto: Instagram monicageuze)

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.