Terug

Volg Shownieuws

Love Island-Sunita openhartig over stoornis

Nieuws

22 juli 2022, 17:45

Love Island-deelneemster Sunita deelde onlangs een persoonlijk verhaal. Tijdens een date met haar 'koppelpartner' Merijn vertelt de 21-jarige Amsterdamse moedig over haar stemstoornis.

Terwijl de twee aan het genieten zijn van een glas wijn vraagt ze haar date: “Soms hoor je dat gekraak bij mij, toch?” Vervolgens legt ze uit dat ze lijdt aan 'een soort stemstoornis'. "Bij mij komt er lucht tussen de stembanden en daardoor hoor je soms gekraak. Het is een soort spasme die in me stembanden zit." De Islander legt uit dat het 'probleem' soms naar boven komt. “Op het moment dat ik moe ben of stress heb, dan wordt het heel heftig. Als ik er echt heel erg last van heb, dan voelt het eigenlijk alsof er iemand in je keel aan het knijpen is”, aldus Sunita.

Reactie Merijn

Merijn waardeert dat Sunita 'haar probleem' met hem deelt. Als jij zegt dat je er last van hebt, dan zal ik alleen maar proberen je daarbij te helpen en het belangrijkste is dat je weet dat je daar nooit onzeker over hoeft te zijn bij mij.”

Achter de schermen

Onlangs deed een oud-deelneemster van Love Island, Victoria Vermeer, een boekje open over hoe het er achter de schermen bij Love Island aan toe zou gaan. Dit zie je in de de video bovenaan de pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.