Terug

Volg Shownieuws

Monica Geuze over relatie ex Lars: 'Wilde er toch even iets over delen'

Nieuws

18 okt 2022, 16:03

Monica Geuze (27) is in haar eigen vlog op YouTube openhartig over de band met haar ex Lars Veldwijk (31), die ook de vader van dochtertje Zara-Lizzy (4) is. Bekijk de video hierboven om te zien wat Monica erover vertelt...

"Ik wilde er toch even iets over delen. Ik was met Lars aan het bellen", openbaart de YouTuber in haar persoonlijke vlog. Ze zegt daarin dat ze graag met de vader van haar dochtertje - die momenteel in Zuid-Korea woont voor zijn profvoetbalcarrière - wilde bespreken hoe ze alles qua opvoeding en planning het beste kunnen aanvliegen. "Ik realiseerde me ineens dat we op zo'n vriendschappelijke en respectvolle manier met elkaar om kunnen gaan en dat is heel lang niet zo geweest", laat ze weten. "Je gaat niet voor niets uit elkaar."

Alles komt goed

Het ex-koppel besefte dat alles uiteindelijk "altijd weer goed komt in het leven". "We zijn nu op een plek met elkaar dat we met elkaar kunnen gaan lunchen. Dat geeft zoveel rust", laat Monica weten. Ze geeft aan de ze lange tijd bang is geweest die rust na haar pijnlijke breuk met Lars, nooit te zullen vinden. "Ook al denk je op sommige momenten dat het allemaal misschien niet goedkomt, tijd heelt echt een heleboel wonden en uiteindelijk komen dingen ook goed op een andere manier".

"Als in... Voor ons is het nog steeds de allerbeste keuze ooit geweest om niet samen te zijn." De volgster voegt daaraan toe dat Lars en zij "absoluut niet goed zijn samen voor een relatie."

Dankbaar

Inmiddels kan Monica lachen om alles wat er gebeurd is met Lars. "Soms denk ik nu echt: 'what were we thinking', maar des te fijner is dat het nu wel goed samen kan. Daar wilde ik even mijn dankbaarheid voor uitspreken, ik ben er heel blij mee."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.