Terug

Volg Shownieuws

Nielson over huwelijk: 'Gaat beter dan ik had durven dromen'

Nieuws

8 mrt 2023, 15:47

Nielson (33) heeft pas geleden toegegeven dat hij ontrouw is geweest aan zijn vrouw Hanna. Samen werken ze eraan om door deze moeilijke periode heen te komen. Dit vertelt de zanger in een gesprek met 100% NL.

Op dit moment focust Nielson zich voornamelijk op zijn vrouw. Wat Nederland haar mening is, vindt hij minder belangrijk. "Ik vind het veel belangrijker wat mijn vrouw vindt dan wat Nederland ervan vindt."

Inspiratie

Alle perikelen rondom zijn huwelijk heeft wel een voordeel. De zanger weet namelijk zeker dat hij in de toekomst liedjes over dit onderwerp gaat schrijven. "Ik ga hier honderd procent wel liedjes uit halen. Ik haal uit alles liedjes, maar het is te vroeg." Ook gaat het na omstandigheden wel goed met hem. "Het is wel een chaotische tijd, maar dat hoort erbij. Het gaat goed omdat Hanna en ik het echt samen aanpakken", vertelt hij. "Het gaat goed, beter dan ik had durven dromen."

Affaire

Eerder deed Nielson al een boekje open over zijn affaire. Hierbij geeft de zanger toe dat hij zijn vrouw heel erg veel pijn heeft gedaan... Bekijk de video bovenaan de pagina voor de beelden hiervan.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.