Terug

Volg Shownieuws

'Grote Boek van Sinterklaas nog niet teruggevonden'

Nieuws

14 nov 2023, 19:28

Het Grote Boek van Sinterklaas is nog niet teruggevonden. De pieten hebben de hele Stoomboot afgezocht maar zonder resultaat, vertelde Hoofdpiet dinsdag in de uitzending van het Sinterklaasjournaal. Er wordt daarom, zonder dat Sinterklaas daarvan op de hoogte is, een vervangend exemplaar gemaakt.

Afgelopen jaar zorgde het verhaal voor extra veel spanning toen de stoomboot zonk en Sint een privéjet gebruikte (zie video). Dit jaar is het zeker niet minder spannend.

Vergeten boek

In de eerste uitzending was maandag al te zien dat het Grote Boek vergeten was. Presentatrice Dieuwertje Blok noemde dat dinsdag "een behoorlijke ramp" omdat het sinterklaasfeest daarom niet zou kunnen doorgaan.

'Geen zorgen'

Volgens de Hoofdpiet hoeft echter niemand zich zorgen te maken. Hij maakt met de overige pieten een nieuw boek waarin alle namen van de kinderen komen. De naam van Dieuwertje werd er als eerste in geschreven. Kijkers van het Sinterklaasjournaal kunnen helpen door hun naam via de website van het programma door te geven.

Als alles goed gaat, komt Sinterklaas zaterdag aan in Gorinchem.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.