Terug

Volg Shownieuws

OMG: Deze YouTube-ster werd ook gevraagd voor De Bachelorette

Nieuws

4 jan 2023, 10:50

Het is bijna zover.... De Bachelorette met Sylvia Geersen komt op televisie! Maar het had weinig gescheeld of de ex van rapper Boef: Selma Omari ging op zoek naar de liefde in het programma.

Selma Omari onthulde tijdens een interview met FunX dat ze gevraagd is voor het programma, maar dat ze nee heeft gezegd. De reden van Selma: Ze wil haar datingleven liever privé houden. Sinds haar relatie met rapper Boef vinden vooral juicekanalen haar datingsleven erg interessant. Maar nu toonde het tv-programma dus ook interesse in haar date-leven.

Eerder onthulde Monica Geuze het bijzondere nieuws dat zij Sylvia Geersen bij ging staan in haar zoektocht naar de liefde. "Bij Videoland voel ik me zo thuis, dat het niet meer dan een logische stap is om een exclusieve verbintenis aan te gaan", laat Geuze in een verklaring weten. "Wat ik precies allemaal ga doen, gaan jullie nog horen, maar het eerste wat ik bekend kan maken, is dat ik als presentatrice van 'De Bachelorette' Sylvia Geersen ga bijstaan in haar zoektocht naar liefde." Zie bovenstaande video.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.