Terug

Volg Shownieuws

OMG: Lesley uit EOTB te zien op 18+ site

OMG: Lesley uit EOTB te zien op 18+ site

Nieuws

19 mei 2021, 16:44

EOTB-Lesley heeft haar volgers deze woensdag verrast met een opvallend nieuwtje. De brunette is vanaf nu op een 18+ site te bewonderen...

Lesley Versprille (24) maakt op Instagram bekend dat zij een nieuwe stap in haar carrière heeft gezet. Op haar Instagram Stories plaatst ze een foto van zichzelf in een sexy outfit, en schrijft erbij: "Klik op de link in mijn bio om te abonneren op mijn OnlyFans. Ik wacht daar op je."

Naakt

Het lijkt erop dat de deelneemster van Ex on the Beach: Double Dutch de knoop heeft doorgehakt. Na enige twijfel heeft zij tóch een OnlyFans-account aangemaakt.

In een interview met RUMAG liet Lesley weten dat het idee al langer in haar hoofd rondspookt. "Ik heb er al heel veel vraag naar gekregen", vertelde ze. "Ik moet daar nog wel even heel goed over nadenken. Ex on the Beach is natuurlijk al iets wat je toekomst beïnvloedt. OnlyFans is helemaal een ding wat nog niet door iedereen geaccepteerd wordt."

Toch heeft Lesley ervoor gekozen een account aan te maken. Zij liet eerder echter weten dat haar volgers niet álles van haar kunnen verwachten. "Dan ga ik absoluut niet helemaal naakt. Dat vind ik echt iets te heftig."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.