Terug

Volg Shownieuws

Ook Rolf Sanchez komt met openhartige docu over zijn leven

Nieuws

31 aug 2023, 08:48

Zanger Rolf Sanchez, die eerder nog zijn concerten moest cancelen (zie video) komt binnenkort met zijn eigen documentaire. De film heet Mi Historia en is vanaf 23 september op Prime Video te zien. De documentaire werpt volgens een persbericht "licht op het leven van de Dominicaans-Nederlandse artiest, zijn ups en downs en het harde werk achter zijn succes".

Rolf staat naar eigen zeggen te popelen om de openhartige film met zijn fans te delen. "Ik deel mijn persoonlijke verhaal op een manier die ik nog nooit eerder heb gedaan", belooft de zanger. "Niet alleen belicht ik de positieve aspecten van mijn carrière, maar ik werp ook een licht op de periodes van tegenslagen en doorzettingsvermogen."

Ik Denk Aan Jou

De zanger lanceert donderdag zijn nieuwe single, Ik Denk Aan Jou. De videoclip wordt donderdagavond om 19.00 uur online gezet. Het is een Nederlandse ballad, iets wat Sanchez niet vaak gedaan heeft. Het liedje komt oorspronkelijk uit het televisieprogramma I Want Your Song, waarin songwriters streden om een nummer voor Rolf te schrijven. Stemproblemen zorgden ervoor dat de release van het lied moest worden uitgesteld.

"Na een heftig jaar waarin ik noodgedwongen een stap terug moest doen en optredens moest cancelen vanwege stemproblemen, ben ik blij dat ik weer muziek ga uitbrengen", stelt de zanger. "Soms komt er veel op je af, soms vergeet ik mezelf op één te zetten en met dit nummer hoop ik mensen weer te inspireren."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.