Terug

Volg Shownieuws

Opnames Prince Charming zitten erop: 'Ik zal nog even mijn mond moeten houden'

Nieuws

26 okt 2022, 11:24

De opnames van het nieuwe seizoen van Prince Charming zitten erop. Zo meldt Diego González-Clark de hoofdpersoon in de queer-datingshow van Videoland. Of hij de liefde heeft gevonden op Kreta, is nog even een geheim.

De 30-jarige González-Clark studeerde Music Theatre in Londen en speelt momenteel bij Stage Entertainment in de musical Disney’s Aladdin. Daarin is hij te zien in de rol van Abdullah en speelt hij mee in het ensemble. Eerder speelde hij mee in de musicals Warhorse, Beauty and the Beast, On Your Feet!, Mamma Mia! en Kinky Boots. In zijn privéleven is Diego vader van een zoontje, Sem. Back in town

Diego laat op Instagram weten weer terug te zijn. "Dit avontuur heeft al mijn verwachtingen overtroffen. Ik moest totaal uit mijn comfort zone stappen en het is niet te omschrijven hoe ik me heb gevoeld maar woorden als ‘intens’ - ‘bijzonder’ - ‘apart’ - ‘heftig’ en ‘geweldig’ komen dicht in de buurt. Ik had dit echt niet willen missen en ben als een rijker en gelukkiger mens terug gekomen."

De acteur schrijft veel last te hebben gehad van het gemis van verslavingen: suiker en social media tijdens Prince Charming. Hij roept zijn volgers dan ook op, om hem hier in de toekomt voor te waarschuwen. "Dus mocht je me in de toekomst zien in het bijzijn van deze twee verslavingen, sla ze dan uit mijn handen", schrijft hij.

Waarschijnlijk start Prince Charming seizoen 3 in het najaar van 2022 of in het voorjaar van 2023, op Videoland. Dus de Acteur zal nog even zijn mond moeten houden.

In het vorige seizoen probeer 'prins' Chris zijn grote liefde te vinden. Hij vindt dat bij Jakop, maar tijdens de reünie blijkt dat de twee toch niet voor elkaar bestemd zijn. Maar er is liefdesnieuws! Jakop heeft namelijk het geluk bij iemand anders gevonden.

Jakop uit Prince Charming heeft een nieuw vlam
2:12
Jakop uit Prince Charming heeft een nieuw vlam

In het seizoen daarvoor en tevens eerste seizoen van Prince Charming ging Marvin op zoek naar zijn ware liefde. In onderstaande video vertelt de oud-'prins' meer over zijn coming out.

'Prince Charming' Marvin over zijn coming out
1:49
'Prince Charming' Marvin over zijn coming out

Marvin is nog steeds gelukkig met Ferdi. De twee stappen zelfs binnenkort in het huwelijksbootje. 

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.