Terug

Volg Shownieuws

Patricia Paay geeft update over herstel na ziekenhuisopname

Nieuws

5 feb 2022, 09:47

Het herstel van Patricia Paay na haar heupoperatie loopt voorspoedig. Ze voelt zich weer "top" door fysiotherapie die ze krijgt, schrijft ze op Instagram. De 72-jarige zangeres lag van oktober tot vlak voor Kerstmis in het ziekenhuis na een operatie aan haar heup.

"Wat ben ik trots op mezelf! Ik train week in week uit heel hard. Door de vele fysiotherapie en het vele oefenen voel ik mij echt top", schrijft Paay. "Door zoveel positiviteit ga je je natuurlijk zo goed voelen. Op dat punt ben ik nu. Ik heb er weer zin in om van elke dag een feestje te maken. En ik weet dat ik zelf de slingers op moet hangen."

In oktober werd Paay opgenomen in het ziekenhuis, vanwege een complicatie met haar heup. Daar werd ze voor geopereerd, maar uiteindelijk moest Paay opnieuw onder het mes. Sindsdien is ze bezig met revalideren.

Patricia Paay geeft update vanuit ziekenhuis: 'Erger dan gedacht'
0:45
Patricia Paay geeft update vanuit ziekenhuis: 'Erger dan gedacht'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.