Terug

Volg Shownieuws

Temptation-Quentin opnieuw uit huis gezet

Temptation-Quentin opnieuw uit huis gezet

Nieuws

19 jan 2021, 12:08

Realitysterren Channah en Quentin zijn onlangs nog voor de tweede keer ouders geworden. Toch is Quentin opnieuw uit huis gezet en dat is niet de eerste keer...

Wat de reden is dat Quentin dit keer uit huis is gezet door Channah is nog niet bekend. In de Insta-story van Quentin is te zien dat hij in Parijs is en met een fles wodka achter het stuur zit. Inmiddels is zijn gehele account offline.

Vorig jaar is Quentin nog uit huis gezet toen Channah hoogzwanger was. Channah stond toentertijd op het punt om te bevallen. De sfeer in huize Koerten is echter behoorlijk verziekt, laat Quentin weten in een openhartige Youtube-video.

"Het is weer zover", zegt de Temptation Island VIPS-deelnemer in de video hierboven. "We hebben weer ruzie. Zoals je ziet ben ik in een hotelkamer. Ik ben het huis uitgetieft. Tenminste, ik ben mijn eigen huis uitgezet."

Quentin vertelt welke druppel de emmer deed overlopen. De onenigheid ging over een flesje van Tiger.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.