Terug

Volg Shownieuws

Speciale dag voor zoontje Kim Feenstra: 'Mijn zielsverwant'

Nieuws

16 okt 2023, 18:31

Hiep, hiep, hoera..... Het zoontje van Kim Feenstra en haar partner Stanley Tailor, Brooklyn is maandag alweer drie jaar geworden, eerder dit jaar vertoefden het gezin nog op Thailand voor vakantie (zie video). Kim zet haar zoontje maandag in het zonnetje met een speciale Instagram-post.

Zo schrijft Kim op Instagram bij prachtige foto's van haar zoontje: "Mijn zielsverwant. Mijn leven. Mijn aller grootste en mooiste liefde. Drie jaar. Vandaag drie jaar geleden kwam hij ter wereld. Het was de mooiste ontmoeting ooit." En gaat het model verder: "Elke dag een beetje loslaten en elke dag een beetje meer vasthouden. Tijd is kostbaar. Want de tijd gaat snel. Sneller dan ik wil. Ik verlang soms naar gisteren maar ik ben nieuwsgierig naar morgen. Ik hou van hem. Heb nog nooit zoveel van iemand gehouden. Deze liefde geeft me vleugels en doet me pijn tegelijk."

Tekst gaat verder onder deze Instagram-post.

Kim sluit de lieve post af met de volgende woorden: "Drie jaar geleden werd ik mama. En dat is het allermooiste wat het leven mij kon geven. Dankjewel Brooklyn, dat je mij hebt uitgekozen om jouw mama te mogen zijn. Happy Born day."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.