Terug

Volg Shownieuws

Taylor Swift annuleert drie concerten in Wenen na verijdeld aanslagplan

Nieuws

7 aug 2024, 22:23

Taylor Swift, die vorige maand nog in Nederland optrad, heeft alle drie haar concerten in Wenen geannuleerd, nadat de politie een aanslagplan had verijdeld (zie video).

De Oostenrijkse politie heeft twee verdachten opgepakt die banden zouden hebben met Islamitische Staat, schrijven Oostenrijkse media. Het eerste concert in de Oostenrijkse hoofdstad zou donderdag zijn.

Concertorganisator Barracuda Music schrijft op sociale media dat de autoriteiten hebben bevestigd dat er een plan was voor een terroristische aanslag en dat de optredens daarom niet doorgaan. "We hebben voor iedereens veiligheid geen andere keuze dan de drie geplande shows af te zeggen." Alle mensen met een kaartje krijgen volgens de organisatie binnen tien dagen hun geld teruggestort.

De concerten van Taylor Swift zouden plaatsvinden in het Ernst Happel Stadion, waar zeker 55.000 mensen in kunnen.

Amsterdam

Taylor trad in begin juli na iets meer dan negen jaar weer op in Nederland. Ze speelde drie aaneengesloten avonden voor telkens zo'n 55.000 mensen in de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam.

Taylor Swift na 9 jaar terug in Nederland
8:52
Taylor Swift na 9 jaar terug in Nederland

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.