Terug

Volg Shownieuws

Tene woest op Love Island-makers door omgang vrouwen van kleur

Nieuws

5 aug 2022, 18:48

Deze week was Love Island-Tene te gast bij RUMAGTV. In de aflevering is te zien dat Tene zich uitspreekt haar ervaringen op Love Island. Op Instagram laat de ex-islander nu weten dat ze baalt om hoe de video gemonteerd is.

Tene laat via haar Instagramstory weten dat ze bij RUMAGTV haar mening heeft gegeven over de diversiteit van Love Island, maar dat dit eruit geknipt is. In haar volgende story is een lang bericht te lezen, waarin ze openhartig is over haar ervaring met betrekking tot diversiteit in het tv-programma.

“Ik vind het dan ook heel erg jammer dat Love Island het voor het oog van de kijkers het weer goed probeert te maken door Imen daarvoor te gebruiken, die zelf ook een nare ervaring heeft gehad.” Waar Tene precies naar reverseert blijft onduidelijk.

“Waarom, als jullie een donkere vrouw met de grond gelijk hebben gemaakt, wordt een andere donkere vrouw geprezen zodat mensen het vergeten wat jullie hebben gedaan???”, schrijft Tene geëmotioneerd. “Ik vind het dan ook zo ontzettend jammer dat jullie Imen, die een prachtige vrouw is, hiervoor gebruiken en ook zeker niet netjes.” 

Achter de schermen

Onlangs deed een andere oud-deelneemster van Love Island, Victoria Vermeer, ook een boekje open over hoe het er achter de schermen bij Love Island aan toe zou gaan. Dit zie je in de de video bovenaan de pagina.

(Bron foto: Instagram/tenedonzo_official)

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.