Terug

Volg Shownieuws

Thomas Berge neemt drastisch besluit

Thomas Berge neemt drastisch besluit

Nieuws

30 okt 2022, 12:56

Zanger Thomas Berge gooit het roer drastisch om. Nu hij opnieuw vader wordt, heeft hij besloten om gezonder te gaan leven.

Thomas zegt in gesprek met RTL Boulevard dat hij de drank zo veel mogelijk laat staan. "Als ik het echt gezellig heb, dan drink ik nog weleens een drankje." Maar een sigaret raakt hij helemaal niet meer aan. "Ik ben ook gestopt met roken. Ik ben helemaal gestopt", aldus de zanger.

Thomas en zijn vriendin Elianne krijgen een zoontje. "We kunnen niet wachten tot we ons prachtige kindje in onze armen kunnen nemen", schreef Berge, die al een zoon heeft uit een eerdere relatie, eerder op Instagram. De zanger maakte in juli bekend dat hij en zijn vriendin hun eerste kind samen verwachten. "We hebben nog nooit zoveel blijdschap, dankbaarheid en vooral liefde gevoeld. Jij bent meer dan welkom en we kunnen niet wachten om je te ontmoeten", liet hij weten.

(foto: Instagram Thomas Berge)

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.