Terug

Volg Shownieuws

Vrouw Hans Kazàn: 'We zijn heel erg blij en opgelucht'

Nieuws

17 mrt 2022, 11:19

Hans Kazàn heeft woensdag eindelijk te horen gekregen wat hem mankeert. De 68-jarige illusionist, die ruim een week geleden werd opgenomen in een Spaans ziekenhuis omdat hij al weken geen voedsel binnenhield, is "opgelucht" dat dit komt door overtollig maagzuur en dat er dus niets ernstigs aan de hand is.

"We zijn heel erg blij en opgelucht. Eindelijk hebben we iets waar aan we ons kunnen vastklampen", vertelt zijn vrouw Wendy Kazàn aan het ANP. De illusionist krijgt nu medicatie toegediend waardoor hij zijn eten moet gaan binnenhouden en kan aansterken.

Wanneer Hans het ziekenhuis in Marbella mag verlaten, is afhankelijk van hoe snel hij herstelt. "Dat moeten we echt even afwachten. Maar ik verwacht dat hij snel kan aansterken als hij weer wat eten binnenkrijgt."

Shownieuws sprak woensdagavond met hun zoon Steven Kazàn over het goede nieuws. Zijn reactie is in de video bovenaan de pagina te zien.

Wendy liet eerder nog weten aan Privé zich grote zorgen te maken om haar man. "Het is verschrikkelijk om te zien dat Hans met de dag zwakker wordt", vertelde ze wanhopig.

Zorgen om Hans Kazán
1:09
Zorgen om Hans Kazán

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.