Terug

Volg Shownieuws

Weduwnaar Bibian Mentel over haat na aanzoek: 'ineens een viezerik'

Nieuws

7 apr 2023, 11:33

Edwin Spee maakte op 27 maart bekend zich te hebben verloofd met nieuwe liefde Mandy Luiten. Niet iedereen is enthousiast over dit huwelijksaanzoek. Sommigen zijn van mening dat dit te kort volgt op de dood van Edwins eerdere vrouw, snowboardster Bibian Mentel. De kritiek komt hard aan bij Edwin...

Aan weekblad Weekend vertelt Edwin openhartig over de haatberichten en wat deze met hem doen. "Iedereen die ons een warm hart toedraagt, is heel blij voor me. Bibian zou dat ook zijn geweest. Dan heb je al die azijnpissers die er ook wat van vinden. Daar ben ik best van geschrokken", stelt hij.

Op het moment dat hij nog met Bibian samen was, ontving hij meestal tal van positieve berichten vol bewondering en waardering. "Van de ideale schoonzoon ben ik ineens een viezerik en weet ik wat allemaal geworden." Hij vervolgt: "Terwijl: waarom werd Bibian nou zo geroemd en geëerd? Omdat ze constant maar doorging en gelukkig bleef. Nu doe ik hetzelfde en is het niet goed. Heel raar."

Uiteenlopende berichten

"In maart overleden, in september al gevoelens voor iemand anders. Eerlijk, ik kan er met mijn verstand niet bij", schrijft iemand als reactie op de post met het aanzoek van Edwin. "Vrij respectloos om zo kort na de dood van je vrouw te trouwen. Wat stelt het dan eigenlijk allemaal voor???", vindt een ander. De meerderheid van de reacties bestaat uit positieve reacties met felicitaties en gelukwensen. "Gefeliciteerd jullie. Prachtig koppel", bericht een volger.

Bibian overleden

Edwin was getrouwd met veelvoudig kampioen snowboarden Bibian Mentel, die jarenlang streed tegen hardnekkige botkanker. Uiteindelijk waren er uitzaaiingen in de hersenen gevonden. Op 29 maart 2021 overleed ze aan de gevolgen van kanker. In de video hieronder bekijk je meer over het leven van Bibian.

Bibian Mentel Necrologie
2:30
Bibian Mentel Necrologie

(Foto: instagram edwinspee)

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.