Terug

Volg Shownieuws

ZIEN: Deze dame is na alle ophef trouw gebleven aan Bilal Wahib

Nieuws

25 okt 2022, 14:33

Een jaar geleden kwam Bilal Wahib slecht in het nieuws. Maandenlang was hij zelfs nauwelijks in beeld, maar inmiddels staat er voor Wahib weer van alles op de agenda. En er is een dame die ondanks alle ophef altijd trouw aan Bilal is gebleven.

De 23-jarige Wahib werd vorig jaar maart aangehouden nadat hij voor de grap een minderjarige jongen op Instagram had gevraagd zijn geslachtsdeel te laten zien. De zaak werd later geseponeerd, maar de rapper kreeg het flink te verduren in de media en werd verbannen van Instagram.

Trouw

Bilal werd weggestuurd bij BNNVARA en NPO Zapp, zijn plaatjes werden niet gedraaid op de radio en zijn platenmaatschappij Top Notch liet hem vallen. De enige die altijd achter hem bleef staan is zijn bloedmooie vriendin: Sophie Keizer. Zie hieronder de knappe verschijning achter Bilal.

Bekijk hieronder Bilal en grote liefde Sophie Keizer, tijdens een optreden van Bilal bij de Amsterdamse Zomer in het Olympische Stadion.

Vriendin steunt Bilal Wahib
1:01
Vriendin steunt Bilal Wahib

Wahib Junior

In een interview met Robbert Rodenburg in zijn YouTube serie Openkaart, liet Bilal weten goed te oefenen in het maken van een kindje. “Ik heb elke dag wel seks, soms meerdere keren per dag, ik heb gewoon een hoog libido”, gaf hij toe aan Robbert. Al is het wel nog even wachten op een Wahib Junior, zo heeft Bilal eerst nog andere zaken aan zijn hoofd. “Ik ben op dit moment, druk bezig om nog even mijn diploma te halen op school”, aldus de rapper. Onlangs bracht Bilal zijn debuutalbum uit. Hij vertelt er alles over in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.