Terug

Volg Shownieuws

ZIEN: Deze vrouwen gaan strijden om het hart van 'Harrie de Hengst'

Nieuws

4 aug 2022, 19:06

Harrie Snijders, ook wel bekend als Harry de Hengst is er klaar voor! In zijn gloednieuwe datingprogramma Daten op het kamp: Harrie zoekt een vrouw gaat hij op zoek naar zijn ware liefde.

Discovery+ plaatst op Instagram een afbeelding waarop te zien is welke vrouwen deelnemen aan het programma. "Dit zijn de singles die de aankomende tijd gaan strijden om het hart van Harrie", schrijft de streamingsdienst bij de foto.

Je zou het niet verwachten, maar de EOTB-ster heeft genoeg van het vrijgezellen leven en is klaar voor de liefde. In het datingprogramma proberen zestien dames het hart van de hunk te stelen. Deze datingshow vindt niet plaatst op een zonnige vakantiebestemming, maar gezellig op het kamp.

Daten op het kamp: Harrie zoekt een vrouw is vanaf donderdag 11 augustus om 20:30 uur wekelijks te zien bij TLC en is wekelijks vooruit te kijken op discovery+. De eerste beelden van de datingshow zijn te zien in bovenstaande video.

Ex on the Beach

Harrie is tevens te zien in het nieuwe seizoen van Ex on the Beach. Hier veroorzaakt hij wederom veel drama. In de onderstaande video zie je gesprekken met de deelnemers van het huidige seizoen van Ex On The Beach: Double Dutch.

Deelnemers over nieuw seizoen Ex On The Beach
6:56
Deelnemers over nieuw seizoen Ex On The Beach

(Bron foto: MTV/ExontheBeach)

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.