Terug

Volg Shownieuws

ZIEN: Janice Blok geveld door allergische reactie: 'onherkenbaar'

Nieuws

3 jan 2023, 08:46

Janice Blok is momenteel op vakantie in Curacao.... maar die vakantie is minder leuk dan dat je denkt. De influencer heeft een fikse allergische reactie, waardoor heel haar gezicht is gezwollen.... Op Instagram vertelt Janice dat ze ten einde raad is.

De influencer werd geveld door een flinke keelontsteking. En de antibiotica die ze daarvoor kreeg heeft haar een fikse allergische reactie opgeleverd! Op Instagram showt de influencer haar gezwollen gezicht.

Helaas pakt de vakantie voor Janice dus anders uit dan gehoopt en ligt de influencer op dit moment alleen maar in bed. "Ik kan wel janken", aldus Janice.

En als je denkt dat het niet erger kan, toont Janice een foto van haar opgezwollen gezicht, en schrijft ze: "Het lijkt wel alsof het elk moment ervan af kan vallen. 'Ik ga dood.'"

Bij de laatste foto uit de fotoreeks schrijft Janice dat ze zelfs naar de spoedeisende hulp is geweest in Curacao. Gelukkig heeft ze andere antibiotica gekregen en allergiepillen. Dinsdag vliegt de Influencer weer naar Nederland, en naar eigen zeggen heeft ze daar echt heel veel geluk voor nodig.

Janice Blok is inmiddels al een tijdje de ex van Donny Roelvink. Hoe het nu met de twee gaat? Zie het in de video bovenaan de pagina.

(BRON: Instagram @janiceblok)

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.