Terug

Volg Shownieuws

ZIEN: Kandidaten Expeditie Robinson openhartig over seks op het eiland

Nieuws

26 aug 2022, 11:19

Binnenkort start het gloednieuwe seizoen van Expeditie Robinson. De bekende avonturiers verzamelden zich eerder in Amsterdam, om alvast - in het diepste geheim - de eerste aflevering te kijken. Shownieuws sprak hier met de kandidaten.

Niek Roozen, Marion Pauw en April Darby vertellen voor de camera openhartig over seks op het eiland. Zo onthullen ze of zij seks gehad hebben én leggen ze uit of dit überhaupt mogelijk is tijdens de expeditie. Zie bovenstaande video.

Naast Niek, Marion en April, zijn er nog meer kandidaten die te zien zijn in het nieuwe seizoen. Ook Rose Bertram en Harry Piekema doen mee!

Kijkers kunnen de Belgische Rose Bertram kennen als model, influencer en de ex-vriendin van voetballer Gregory van der Wiel, zie onderstaande video. Harry Piekema kreeg vooral bekendheid door zijn hoofdrol in de Albert Heijn-reclames.

Rose Bertram bevestigt liefdesbreuk Gregory
1:27
Rose Bertram bevestigt liefdesbreuk Gregory

Het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson start op maandag 29 augustus om 20.30 uur op RTL 4. Het wordt gepresenteerd door Nicolette Kluijver en Rick Brandsteder. Die laatste heeft het stokje overgenomen van Kaj Gorgels.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.