Terug

Volg Shownieuws

ZIEN: Sister Wives-Janelle meer dan 40 kilo afgevallen

Nieuws

18 nov 2022, 18:20

Janelle Brown, bekend van de spraakmakende TLC-serie Sister Wives, verbluft haar volgers met een gigantische transformatie. Ze is maar liefst meer dan 40 kilo afgevallen.

Janelle deelt haar nieuwe uiterlijk vol trots op Instagram, zie bovenstaande video. Volgens de laatste geruchten zou Janelle inmiddels ook niet meer samen zijn met Kody. Eind vorig jaar werd bekend dat ook Christine haar relatie met hem na meer dan 25 jaar had beëindigd.

Sister Wives is sinds 2010 te zien op zender TLC. De serie, een realityshow over een polyamoureuze familie in het Amerikaanse Arizona, draait om Kody, zijn vier vrouwen Meri, Janelle, Christine en Robyn en hun achttien kinderen. Kody is officieel getrouwd met Meri en heeft een 'spirituele verbintenis' met de andere vrouwen. Christine en Kody hebben samen zes kinderen: Asypen (26), Mykelti (25), Paedon (23), Gwendlyn (20), Ysabel (18) en Truely (11).

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.