Terug

Volg Shownieuws

Zo gaat het nu met Cilly Dartell

Nieuws

10 juli 2022, 23:10

Albert Verlinde heeft afgelopen weekend zijn goede vriendin Cilly Dartell gesproken op een feestje in Amsterdam en volgens Albert gaat het gelukkig weer heel wat beter met de voormalig Hart van Nederland-presentatrice.

Cilly kampt al een aantal jaar met longkanker. In mei vertelde ze "een rottijd achter de rug" te hebben. Vanwege een heftige ontsteking moest ze aan de antibiotica en daardoor kon ze ook niet verder gaan met haar chemotherapie. Albert vertelt in bovenstaande video hoe het nu met haar gaat. En haar oud-SBS6-collega Gallyon van Vessem deelde onderstaande post met een foto van Cilly:

De presentatrice, die al een aantal jaar met haar man Jan Cocheret in Amerika woont, werd in 2016 voor het eerst met de ziekte geconfronteerd en onderging direct behandelingen waarna ze 'schoon' verklaard werd. Ondanks dat werd niet lang daarna opnieuw de diagnose longkanker gesteld, wat betekende dat Dartell weer een traject in moest gaan van therapieën.

Cilly Dartel heeft een rot periode achter de rug
2:45
Cilly Dartel heeft een rot periode achter de rug

Cilly blijft positief en geniet van elk moment dat ze met Jan en hun gezin kan doorbrengen. Afgelopen jaar kon ze voor het eerst, na het lange inreisverbod vanwege het coronavirus, haar jongste kleinkind Tjibbe in de armen sluiten. "Het was een magisch moment om dit heerlijke kleine ventje eindelijk in levenden lijve te ontmoeten en te kunnen knuffelen."

Cilly Dartell dolgelukkig na weerzien kinderen en ontmoeting ...
1:22
Cilly Dartell dolgelukkig na weerzien kinderen en ontmoeting ...

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.